A szerver helyzete normalizálódni látszik, így, hogy van időm vele foglalkozni egy kicsit. Jelenleg a konfig stabil, és jobb, mint valaha.

Hogy mást ne említsek: Újra működik a térképes plugin, a dynmap! Ha esetleg elmentettétek a linkjét még régen, akkor cseréljétek le az újra, mert a szerver új „ip-címe” erre is vonatkozik.

Ha siettek, ITT meg is nyithatjátok, de mindenkit biztatok a „helyes útra”: A Survival szerver oldalán kattintsatok az [Élő térkép] gombra. Mehet a könyvjelzők közé!

Mostantól elérhető jobb oldalt a szerver státusz feletti statisztika linken a szerver futási-nem futási százaléka, ami azt jelenti: elhivatottak vagyunk, hogy az idő minél nagyobb százalékában fusson a szerver. Ha lagot, vagy bármi más problémát tapasztaltok, írjatok mindenképp a Kapcsolat fülön, vagy Discordon!

Kellemes, kánikula- és jégesőmentes nyarat, jó játékot kívánok mindenkinek!

U.i: A biztonsági mentések letöltése jelenleg nem működik, annak beüzemelése egy későbbi tortúra lesz, ami alatt azt értem, hogy meglehetősen bonyolult. Majd egyszer visszatér az is, ha addig is szükségetek van a világra, szintén írjatok!