Régóta emlegetem, hogy egyszer lesz egy olyan, hogy a spawn 1000×1000-res területén kívüli nem használt chunkokat töröljük.
Ez az egyszer most van.

A legfontosabbat először: Ha van építményed, amit szeretnéd, ha nem törölnénk, kérlek jelezd itt: https://forms.gle/31BZbCHD6cvbnv6p9
Beküldési határidő: 2019. 10. 30-a, 20:00 óra. Ha töröljük építményed, mert nem jelezted, hogy ne tegyük, arról másolatot mindig fogunk tudni küldeni, de a szerveren használt világba nem fogjuk visszahelyezni. Szóval mindenképp töltsétek ki az űrlapot (de csak akkor, ha az adott építmény 1000×1000-ren kívül van, legalább az X vagy Z koordinátája.)

A törölt részek ugyanúgy fognak újragenerálódni, ahogy most vannak, csak már 1.14 alatt; új faluk, dzsungelekben bambuszos részek várhatók.

A nethert nem generáljuk újra, az endet pedig a középső szigeten kívül teljesen.

A törlés menete: 10. 31-én elutazom, a hosszú autóút alatt fogom végrehajtani a törlést. A kéréseket 10. 30-án este 8:00-kor lezárom, a szerverről 31-én reggel (csütörtök) másolatot készítek, ezt fogom módosítani. November 3-án (vasárnap) reggel érkezem haza, ekkor fog az „új” (módosított) világ feltöltésre kerülni.

FONTOS: A szerver 31-e és novemben 3-a között is üzemel, de ezek alatt a napok alatt épített dolgok törlésre fognak kerülni! Tehát november 3-án reggel a szerver visszaáll a 31-én reggeli állapotra, immár tisztított világgal.
31-én reggeltől 3-án reggelig a szerveren folyamatos chatértesítés fog figyelmeztetni arra, hogy feleslegesen dolgozol, hacsak nem kipróbálni akarsz valamit, amit aztán nem baj, ha törlünk.

Addig is további jó játékot, jöhetnek a jelzések!
Szóljatok mindenkinek, aki Foxyn-tag, hogy jelezzen épületei felől.
Kérdések jöhetnek DC-n!

–RedyAu