Kedves Mindenki!

Mint az valószínűleg nagyon jól látszott eddig is, egy perc időm sem volt a csatornára és a szerverre. Ez reményeimmel szemben nem látszik változni a jövőben sem, és nem akarok senkit hitegetni ezért muszáj vagyok kiírni valamit erről.

A karácsonyi szünetben valószínűleg lesz 1-2 stream, de utána megint csak egészen nyárig 95% hogy nem. A vágott videós csatorna már két hónapja leállításra került, a streamcsatorna is így gyakorlatilag leáll, bár nem vágom el magam még tőle teljesen.

Ami a Foxynt érinti: Lemondok Admin szerepemről. Ez annyit tesz, hogy nem tudok igazságot tenni, mentést, inventoryt visszaállítani, vitás ügyet rendezni, stb. Annyit tudok vállalni, hogy akire panasz van, ideiglenesen vagy véglegesen bannolom, valamint biztosítom a szerver többé-kevésbé folyamatos, stabil futását.
1.15-re csak 2020 elején frissítünk, a szilveszter utáni pénteken.

Mivel így egyetlen Admin sem maradt, magatok kell döntsetek a vitás kérdésekben. Ebben használhat a /co parancsrendszer, amiről a /co help parancs után tudhattok meg többet, valamint nézhettek tutorialt is a CoreProtect pluginról. Minden parancs engedélyezett mindenkinek (eddig is az volt), ami nem módosít a világon.
Az egyik leghasznosabb a /co i, amely után egy blokkra/ládára kattintva megtudhatod, ki és mikor módosította a blokkot.

Tudom, hogy ezek nem jó hírek, de sajnos nem tudok többel szolgálni. Ha minden jól megy, a szünet alatt kinevezek egy Közösségszervező Moderátort, talán ő majd segít a helyzeten.

Örülök, hogy van aktivitás a szerveren management és szervezés nélkül is, nagyon jó látni! Amíg ez így van, nem tervezem a Foxyn megszüntetését, viszont ha „kihaltok”, nem fogok új játékosokat toborozni. Ti tehetitek, a regisztrációs felület továbbra is él, szeretettel várjuk a jelentkezőket!

Köszönöm megértésetek és további jó játékot a szerveren!

photo-1473625247510-8ceb1760943f

–RedyAu