Becsületkasszás boltok

Először is, köszönöm mindenkinek az együttműködését és aktivitását az elmúlt „interregnum” (amikor nem volt fenn admin a szerveren) alatt. Őszintén nem lepődtem volna meg, ha egy szertebombázott romhalmaz fogad vissza, de nem így történt, kellemesen csalódtam.

Adavad átnézegette pár hónappal később a boltjait, és kiderült az adatbázis alapján (amit ti is elértek a /co i paranccsal), hogy nem mindenki (annyit vagy azt) fizetett, amit kellett volna, ha egyáltalán. Valószínűleg ez nem csak az ő boltjára érvényes.

Az becsületességen alapuló boltokat nagyon szigorúan védi a Szabályzat:

Bizalom alapú fizetéses boltból lopni SZIGORÚAN TILOS! (Nyilván redstone rendszeresből is, csak ott egyértelmű.) Azonnali, végleges ban jár érte. A büntetést a bizonyíték feltárásának pillanatában végrehajtjuk.

5.1/c

A mostani szabályszegőket Adavad személyesen felkeresi a részletekkel kapcsolatban, a szabályzat szigorától eltekintünk. Erre legközelebb ne számítsatok.

Egyéb károk

Nem csak a becsületkasszákkal volt gond. Sajnos nagyon sok javítatlanul maradt creeper kár maradt a spawn környékén és máshol is, épületek és a táj is sérült. Kérek mindenkit, hogy amilyen hamar csak lehetőség nyílik rá, javítsa ezeket, miután megtörténnek. Ha más épületéről van szó, és nem tudod mi veszett el vagy nincs megfelelő anyagod, szólj az illetőnek, vagy kérj segítséget a többiektől Discordon.

milan12 ítélete – végleges ban

Milan már korábban kapott utolsó figyelmeztetést és ideiglenes bant is, de kisebb kiháhásaival pont mindig a határ alatt volt.
Most azonban elfogyott a türelem. Több helyről is láttuk hogy ő vitt el dolgokat, többek között Adavad boltjában is több stack gyémánt tartozást halmozott fel. Itt nem sorolnék fel több dolgot, nem beszélve arról hogy ez önnmagában is elég indok a végleges banhoz.

Akinek Milan tartozik, a házából behajthatja a tartozását, az inventoryja viszont a fiókkal együtt elveszik. Ez nem azt jelenti hogy szabad a vásár, amíg nem akarjuk közösségi célra felhasználni esetleg a területet ahol a háza, egyéb épülete áll, ugyanaz a védelem érvényes rá mintha csak inaktív lenne. Nem lehet lebontani/kirabolni szabadon, csak a tartozások hajthatók be.


Próbálok én is, a többi Admin/Moderátor is több életet lehelni a szerverbe, várunk mindenkit vissza aki esetleg inaktív lett az elmúlt időszakban 😉
További jó játékot a szerveren!