A Discord üzenetem bemásolva

Sziasztok!
Sajnos a következő döntést kell hoznom:
A Foxynra nem tudok annyi időt szánni, amennyit eddig. Lehet, hogy nektek úgy tűnt, hogy semennyit nem szánok rá; higgyétek el, életben tartani elég sok időt és gondolat-energiát elvesz. Amire pedig főleg nem tudok időt szánni, azok a verziófrissítések, BungeeCord setupok, Discord bot configok, stb.

Szóval a lényeg: Jóval alacsonyabb prioritást kap a Foxyn ezután, gyakorlatilag megszűnik egy publikum felé nyitott, managelt szerverközösség lenni. Megmarad mint haverokkal játszós világ, de csak akkor fogok vele foglalkozni, ha nekem vagy személyes ismerősnek szüksége van rá – amúgy meg vagy fut, vagy nem.

Direkt nem fogok tönkretenni semmit, amíg fut, fut. Új verzióra nem fogunk frissíteni, ha valami eltörik, nem megjavítom, hanem kiveszem. A foxyn domaint sem fogom megújítani. A regisztráció lehetősége megszűnik, ismerőst hozzáadok a whitelisthez továbbra is, ha meg akartok hívni valakit. A Foxyn brand is megszűnik idővel.
Tudom, hogy ez azt jelenti, idővel semmi okotok nem lesz itt játszani, és ez rendben is van így.

Ez egy meglehetősen önző és előre nem jelzett döntés, de tovább kell lépnem sok értelemben, és ez is részét képezni. Sajnálom. Eddig sem volt tilos szervert hirdetni, de most kifejezetten ösztönöznélek benneteket rá: Ha tudtok hasonlót, mint ez volt, bátran ajánljátok egymásnak. Ha valaki (Staff vagy nem staff) tovább akarja vinni ezt a világot, futtatná, írjon nekem. Akár egy „hivatalos” átvitelre is nyitott vagyok.

Tehát mi változik most?
– Effektíve a futást tekintve semmi, boldogan él amíg meg nem hal.
– Lenémítom a Discord szervert és beteszem egy mappába, nem fogom figyelni. Pingeket látom, de ha sokszor pingeltek, azt is le kell majd némítsam.
– Lezárom a regisztrációs formot.
– MineFox Streamcsatorna hivatalosan is befejezte a pályafutását.

Addig is fejezzétek be, amit érdemes, jó játékot! És mégegyszer: Sajnálom